info@dtet.gov.lk
+94 112 34 8897 / +94 112 43 9078
Search
English
தமிழ்
Latest News
2024 බඳවා ගැනීමේ ගැසට් පත්රය 2023.11.22 දින ප්රකාශයට පත් කෙරේ
MENU
MENU
මුල් පිටුව
අප ගැන
මෙහෙවර හා දැක්ම
අපගේ කාර්යභාරය
වර්ථමාන කාර්මික අධ්යාපනය
වෘත්තීය මාර්ගෝපදේශන හා උපදේශනය
කාර්මික, වෘත්තීය අධ්යාපන හා පුහුණු පද්ධතියේ පරිසරය
අංශ
අධ්යක්ෂ ජනරාල් කාර්යාලය
අධ්යයන කටයුතු අංශය
පර්යේෂණ හා සංවර්ධන අංශය
පරීක්ෂණ හා ඇගයීම් අංශය
වෘත්තීය මාර්ගෝපදේශන හා අලෙවිකරණ අංශය
මූල්ය කළමණාකරණ අංශය
මානව සම්පත් කළමණාකරණ අංශය
යටිතල පහසුකම් සංවර්ධන අංශය
තාක්ෂණ සහය සේවා අංශය
සැලසුම් අංශය
කළමණාකරන තොරතුරු ඒකකය
නඩත්තු අංශය
පාඨමාලා තොරතුරු
පාඨමාලා තොරතුරු
සිසුන් ඇතුලත් කරගැනීමේ පිළිවෙල
ශිෂ්ය දීමනා හා ශිෂ්යාධාර
ශිෂ්ය සංගම්
සාමාන්ය තොරතුරු
විභාග පැවැත්වීම හා සහතික පත් නිකුත් කිරීම.
වෙනත් සේවාවන්
අභ්යාසලාභින් සඳහා ප්රතිලාභ
පුහුණු ලද්දන් හට ප්රතිලාභ
රැකියා අවස්ථා
රැකියා අයදුම් කිරීම
බාගත කිරීම්
සාමාන්ය බාගැනීම්
බඳවා ගැනීමේ යෝජනා ක්රමය බාගත කිරීම
ප්රකාශන බාගන්න
පර්යේෂණ ප්රකාශන
නිතර අසන පැන
පුවත් සහ සිදුවීම්
පුවත් සහ සිදුවීම්
ගැලරිය
විමසීම්
පැමිණිලි
කාර්මික විද්යාල
තාක්ෂණ විද්යාල
ආහාර තාක්ෂණ ක්ෂේත්රය
Home
»»
sectors
»»
ආහාර තාක්ෂණ ක්ෂේත්රය
»»
Course Introduction
Course Syllabus
Time Duration
Course Introduction
ආහාර තාක්ෂණය පිළිබඳ ජාතික ඩිප්ලෝමාව – ETA 20
ආහාර තාක්ෂණය පිළිබඳ ජාතික ඩිප්ලෝමාව – ETB 14
පළතුරු හා එළවළු සැකසීම පිළිබඳ සහතිකය – ECC 16
Course Syllabus
Time Duration